Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

απο τα μελη μας στο facebook


Η ζωή δεν είναι όπως θα θέλαμε να είναι...
Είναι όπως είναι....
Ο τρόπος που την αντιμετωπίζεις όμως μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Είναι ωραίο να ακούς : Να προσέχεις τον εαυτό σου, γιατί ανησυχώ για σένα..Αλλα είναι ακόμη πιο ωραίο να ακούς : Μην ανησυχείς για τίποτα...Σε προσέχω εγώ!!

Σίγουρα δε μας ενδιαφέρει τι θα πει ο άλλος για έμας όταν κάνουμε κάτι, άλλα μη ξεχνάτε ποτέ ότι ο πιο αυστηρός κριτής μας, είναι ο ίδιος μας ο ευατός εν καιρώ...

Δεξου την ζωή όπως ειναι. Έπειτα, δύλεψε για να την κάνεις όπως θα ήθελες να είναι....

Να αγαπας σημαινει να θαυμαζεις με την καρδια.Να θαυμαζεις σημαινει να αγαπας με το μυαλο.

Τα όρια που βάζει ο άνθρωπος στην αγάπη είναι όπως τα όρια των κρατών. Οι όροι είναι όπως οι κυβερνήτες. Γι’ αυτό δεν υπάρχει αγάπη χωρίς όρους και όρια στη γη

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Αναρτησεις απο την σελιδα μας στο facebook

Μπορεί ο άνθρωπος να μείνει ελεύθερος, ακόμα κι ανάμεσα στους τοίχους της φυλακής. Υπάρχουν άνθρωποι, που ποτέ τους δεν υπήρξαν ελεύθεροι, κι ας μην έζησαν ποτέ στη φυλακή. Το σώμα μπορεί να δεθεί με αλυσίδες, ο νους όμως ΠΟΤΕ. Η σκέψη είναι ελεύθερη. (Εδουάρδος Μπένες)(Α)


Μην υποσχεσαι οταν εισαι χαρουμενος.Μην απαντας οταν εισαι στενοχωρημενος. Μην παιρνεις αποφασεις οταν εισαι θυμωμενος. Σκεψου δυο φορες και θα κανεις το σωστο!(Α)


Οι μεγάλες αποφάσεις θέλουν ένστικτο, οι μικρές λογική!(Α)


Όταν αφήνεις κάποιον να σε εξαγριώσει, του επιτρέπεις να σε κατακτήσει...(E)


Θυμάμαι τους ανθρώπους από τις στιγμές που μου χάρισαν. Μα θυμάμαι και κάποιες στιγμές που με κάνουν να θέλω να ξεχάσω πολλούς ανθρώπους!(E)


Θάρρος είναι το να προχωράς ενώ φοβάσαι…(E)